Team

Evelien Vanluchene

Als equitherapeut ben ik gefascineerd door de relatie tussen mens en paard. Het is mijn passie om deze verbinding in te zetten om mensen te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun problemen en het verbeteren van hun welzijn. Als gediplomeerd oplossingsgericht psychotherapeut ben ik gespecialiseerd in het bieden van begeleiding voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning op het gebied van stress-management, zelfvertrouwen, relatietherapie en leiderschapstraining. Ik geloof sterk in de kracht van deze verbinding en zet de meerwaarde van paarden in bij mijn psychotherapeutische begeleiding om zo de processen te optimaliseren. Mijn doel is om mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken zodat ze optimaal kunnen genieten van het leven.

Els Van Mulders

Klinisch psycholoog - Ik heb steeds een interesse gehad in de mens, de psyche en het gedrag. Wat drijft iemand, wat zijn diens behoeften, hoe kan je dichter komen bij jezelf en hoe sta of besta je ten opzichte van de andere met jouw context. Sinds 2006 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoogDaarnaast heb ik door verschillende jaren opleidingen een ruim kader opgebouwd binnen de integratieve psychotherapie(AIHP), traumatherapie (KULeuven) en kinderen/jongerentherapie. 

Passie voor paarden - Naast mijn interesse in de mens heb ik steeds zelf van nature uit een aantrekking gehad naar dieren: paarden, honden,... Hierdoor volg ik reeds mijn tweede jaar opleiding: coaching/therapie met assistentie van paarden en volg ik nog andere aansluitende workshops.

Integratieve equitherapie - De combinatie van deze twee domeinen biedt een ruime zin van therapie met de paard als spiegel - methode. Paarden kunnen ons op subtiele wijze veel bijbrengen over onszelf en kunnen bewuste en onbewuste thema’s naar voor brengen. Het is aan jou om dit in te kleuren om er dan samen in therapie mee aan de slag te gaan.