Zie jij jezelf in ons team?

Jij en Equitherapie

Wil jijzelf ook graag aan de slag om mensen op hun persoonlijk pad te begeleiden met ondersteuning van de paarden of wil je stage lopen? 

Belijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

Equitherapeuten

Binnen het Centrum voor Equitherapie is het mogelijk te werken op zelfstandige basis.
Gediplomeerde personen in de pedagogische, medische of paramedische richtingen en met aantoonbare kennis van therapeutisch werken met paarden kunnen solliciteren door een brief met cv te mailen naar info@equitherapie.be

Wil je zelf graag Equitherapeut worden? Neem dan zeker een kijkje bij de opleidingen.

Equicoaches

Equidream werkt samen met (equi)coaches voor het aanbod naar teams en bedrijven. Denkt u dat wij via samenwerking beiden ons aanbod kunnen verbreden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stage lopen

Studenten uit de Agro- en Biotechnologie en dierenzorg en tuinbouw richtingen kunnen zich kandidaat stellen voor het sportief trainen en verzorgen van de paarden. Studenten uit de gezondheids- en pedagogische sector of het therapeutische werkveld met paarden kunnen zich kandidaat stellen voor het mee uitwerken van pedagogische en psycho-sociale projecten. Wij raden studenten die stage willen lopen aan om naar de opendeurdagen te komen.

Vrijwilliger worden

Wil je graag tussen de paarden zijn, hen verzorgen en meeleven op hun ritme? Wil je terzelfdertijd meehelpen om het zorgaanbod toegankelijk te maken voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren? Dan ben jij de geknipte persoon om als vrijwilliger bij vzw Equicura te helpen. Vrijwilligers kunnen zich engageren voor  de groene zorghprojecten, het sportief trainen en de algemene verzorging van de paarden.