Practitioner equitherapie

2e jaaropleiding

Tijdens het tweede jaar gaan we dieper in op je eigen specialisatie en bruikbare solution focused-technieken gekoppeld aan het werken met paarden. Na het succesvol afronden en volbrengen van het examen van het tweede jaar behaal je het certificaat: Oplossingsgericht practitioner equitherapie.

Voor wie?

Deze opleiding is geknipt voor jou als je...

  • de opleiding Oplossingericht Counselor Equitherapie succesvol hebt afgerond

  • jezelf als professioneel practitioner equitherapie met ondersteuning van paarden wil profileren.

  • jezelf wil specialiseren in het begeleiden van personen binnen jouw doelgroep.

  • bereid bent om zelf als persoon ook verrijkt te worden door de opleiding.

  • reeds professionele therapeut, coach of begeleider bent en je jezelf wil bijscholen in je vak. Deze opleiding ondersteunt jou om je eigen professionaliteit verder uit te bouwen en je cliënten nog sterker onderbouwd te begeleiden.

Wat leer je?

De professionele opleiding Practitioner Equitherapie rijkt je de kennis en leert je de vaardigheden om je verder te specialiseren voor de doelgroep waarmee jij als professinal wenst te werken. Zo wordt jouw persoonlijk verhaal verweven in deze opleiding en wordt je de beste versie van jezelf als professional in de oplossingerichte equitherapie. Jouw persoonlijke ontwikkeling als professional in de equitherapie staat centraal bij het Centrumvoor Equitherapie.

Na dit opleidingsjaar ben je in staat om cliënten zelfstandig en gespecialiseerd te ondersteunen bij hun persoonlijk leerproces. 

Praktisch

De jaaropleiding oplossingsgericht Practitioner Equitherapie start in januari 2022. 

Dit opleidingsjaar bestaat uit 16 opleidingsdagen. 

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Ik help je graag verder.

Gecertificeerd Oplossingsgericht Practitioner Equitherapie

Na het succesvol afronden van deze opleiding kan je aan de slag als Gecertificeerd Oplossingsgericht Practitioner Equitherapie